U bent van harte welkom!

In de periode van 12 september t/m 15 december 2019 zijn wij elke donderdag, vrijdag en zaterdag geopend van 10.30 - 16.30 uur. Zondag 15 december is de laatste mogelijkheid om de Experience te bezoeken. De entree is gratis.

Introductie filmpje

Contact

  • Adres: Wateringseweg 1, 2611 XT  Delft
  • E-mail: 150jaar.Gist@dsm.com
  • Telefoon: 06-27175064 (bereikbaar op werkdagen tussen 9.30 en 16.00 uur)

Bereikbaarheid                             

Wij raden bezoekers aan om de exposities indien mogelijk lopend of per fiets te bezoeken. Aan de rechterzijde van het gebouw is een fietsenstalling aanwezig.

Gratis Shuttle vervoer:

Tijdens de reguliere openingsdagen/-tijden brengt de elektrische City Shuttle Delft u gratis vanaf de "het blauwe hart" op de Oude Langendijk naar de Experience en weer terug (zie foto onder "Downloads").

Openbaar vervoer:                                       

Tram 1 vanaf Delft CS stopt dichtbij de expositieruimte (halte Nieuwe Plantage). Daarna is het nog ca. 10 minuten lopen naar de expositieruimte.

Bus 53 rijdt  alleen vroeg in de ochtend (tot 09.09 uur) van Delft CS naar halte Wateringseweg. 's Middags brengt deze bus u om 16.09 of 16.39 uur terug naar Delft CS.

Plan de reis via 9292.nl om er zeker van te zijn dat u beschikt over de meest actuele reisinformatie. 

Parkeren:                                                         

Op de locatie is geen parkeergelegenheid beschikbaar. Wij raden u aan om te parkeren in de directe omgeving van de expositieruimte of in de Prinsenhof parkeergarage, op 13 minuten wandelafstand.

Bussen:                                                                             

Buspassagiers kunnen voor de deur in- en uitstappen. Bussen kunnen worden geparkeerd aan het water, aan het Jaagpad of aan de overkant van het water aan de Delftweg.

Mindervalide personen:                                                 

Er zijn 2 invalide parkeerplaatsen aanwezig voor het pand waar de tentoonstelling is gehuistvest. Er is echter geen invalidentoilet in de accomodatie aanwezig.

Rolstoeltoegankelijkheid: 

De expositieruimte is beperkt rolstoel toegankelijk. De hal van het monumentale pand is toegankelijk, de historische tentoonstelling en Micropia pop-up experience zijn helaas niet toegankelijk met een rolstoel. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Catering

"Eigen Pop-up" 150 jaar Gist / Koffie, lekkers & meer

 Tijdens de openingstijden van het Experience Center is er in de centrale hal een plek gecreĆ«erd waar u kunt (na)genieten van de exposities met een heerlijk kopje koffie of thee, fris en sapjes, een vers stuk gebak of een kleine lunch met soep en een hartige hap. Zie de volledige menukaart onder "Downloads".

 "Eigen Pop-up" gebruikt verse natuurlijke producten  afkomstig van Delftse ondernemers en leveranciers en zorgen tijdens  de "150 jaar Gist" Experience voor een uitstekende service en gastvrijheid.

 Voor groepen kunnen wij een speciaal op uw wensen aangepast arrangement maken. Van koffie en thee met wat lekkers tot een uitgebreide lunch. U kunt hiervoor een aanvraag doen via info@eigenbediening.nl .

Logo Eigen Pop up 002

Route

2020 150 Jaar Gist
Webdesign: XD designers

Reserveren voor scholen

Bekijk hieronder de beschikbare dagen.

Helaas zijn er geen dagen meer beschikbaar.

Reserveren voor scholen

Laat uw gegevens achter zodat wij de reservering kunnen bevestigen.

 plaatsen beschikbaar

Bedankt voor uw reservering!